Har du redan ett ID?

Logga in till Brf Skeppsbyggaren - tryggt och säkert

Har du inget ID?

Skapa inloggning till Brf Skeppsbyggaren - enkelt och gratis

Vad är det här?

Denna sida är ansluten till och drivs med hjälp av Socinets plattform.
När du har ett Socinet ID kan du använda det på alla Socinet-anslutna sidor. Läs merParkering

Föreningens parkeringsplatser kostar 1045kr/månad (from april 2019). 20 av platserna har möjlighet att ladda elbil till en extrakostnad om 375kr/månad + förbrukad el. Förbrukad el debiteras i efterhand.

Parkeringsplatserna, laddplatser samt handikappanpassade platser fördelas med hjälp av ett kösystem, kötiden är olika för de olika katergorierna.

Har men en laddplats eller handikappanpassad plats kan man komma att få lämna denna till någon som köat för laddplats eller handikappanpassad plats. Man erhåller då dennes plats, man blir alltså inte av med möjlighet att parkera i garaget, men man får byta plats. 

Uppsägning av parkeringsplats görs genom ett mail till styrelsen av den som står på parkeringsavtalet. Normalt tre (3) månaders uppsägning men har vi kö kan en (1) månad räcka, dock sker överlåtelse alltid vid ett månadsskifte. Garagedosan skall då alltid lämnas i styrelsens postfack och vara namnad.

Övriga parkeringar, gator och grusplanen norr om dockan.

På gatorna i närområdet råder generellt parkeringsförbud förutom på markerade platser som har två timmars fri parkering. Kontrollera aktuell skyltning.

På grusplanen norr om dockan kostar det 17 kr/timme dagtid och två kr/timme nattetid. Läs på betalningsautomaten för aktuell information.

Garagedosa

Behöver du byta batteri i din garagedosa? Gör då såhär: 

1. Sätt in en kniv i skåran - Lirka av locket.
2. Lyft ur elektronikdelen - Lirka ut batteriet och byt

Brf Skeppsbyggaren
brfskeppsbyggaren.se